Interim & advies

Talent op maat: Interim en Detachering met een persoonlijke touch

Heeft u behoefte aan extra mankracht op tijdelijke basis? Of het nu gaat om vervanging tijdens een verlofperiode, het vinden van specifieke vakinhoudelijke expertise, of gewoonweg om een snelle uitvoering van een omvangrijke taak? Bij Durgani Consultancy beschikken we over een uitgebreid netwerk van getalenteerde professionals in diverse vakgebieden binnen de fysieke leefomgeving. We stellen u graag voor aan de juiste persoon. Degene die qua talent, vaardigheden en persoonlijkheid perfect aansluit bij de behoeften van uw organisatie, lenen we graag uit voor een bepaalde periode.

Onze aanpak bij Durgani Consultancy:

1. Scherp beeld van uw wensen:
Allereerst zitten we samen om de tafel om uw vraagstuk en behoeften in kaart te brengen. Zo kunnen we duidelijk vaststellen hoe we jou het beste kunnen ondersteunen, met wie en in welke vorm.

2. De beste match:
Wij verzorgen de eerste selectie van kandidaten. We stellen u alleen voor aan professionals waar we volledig achter staan. We presenteren u iemand die echt kan helpen, of het nu gaat om een opdracht van een maand of een jaar. Uiteraard zijn we even kritisch als het gaat om de match tussen de opdracht en uw organisatie, en de ontwikkeling, ambities en behoeften van de interim-professional. Op die manier kunt u erop vertrouwen dat hij of zij zich maximaal zal inzetten voor de klus.

3. Creatieve oplossingen voor het beste resultaat:
Wanneer een van onze interim-professionals aan de slag gaat binnen uw organisatie, schuwen we onconventionele oplossingen en constructies niet als dit u het beste resultaat oplevert. Mocht het zo zijn dat we niet kunnen voldoen aan uw specifieke verzoek, dan zullen we dat eerlijk aangeven. We streven naar transparante en eerlijke samenwerking, omdat we weten dat dit de sleutel is tot succesvolle samenwerking.

Werving & selectie

Efficiënt talent vinden met onze Werving & Selectie-service

Het vinden van nieuw talent voor uw project in het fysieke domein, of het nu gaat om een interim- of vaste positie, kan een uitdaging zijn. De ideale kandidaat bevindt zich misschien niet direct in uw netwerk of is al werkzaam bij een andere gemeente, overheidsinstantie of provincie. Bovendien kan het hele proces veel tijd in beslag nemen, van het plaatsen van vacatures tot het voeren van sollicitatiegesprekken. Maar hoe kun je toch snel dat ene talent aantrekken? Bij Durgani Consultancy staan we voor u klaar. Met onze frisse en persoonlijke aanpak vinden we snel de juiste kandidaat.

Stap 1: Ontdekken wie u zoekt
Allereerst gaan we met u in gesprek en leren we uw organisatie kennen. Op die manier kunnen we achterhalen welk type collega u zoekt en wat belangrijk voor u is. Bent u op zoek naar een enthousiaste junior aan wie alles geleerd kan worden, of heeft u liever een ervaren medior/senior die aan één woord genoeg heeft?

Stap 2: Op zoek naar geschikte kandidaten
Om getalenteerde professionals voor uw organisatie te interesseren, starten we een gericht en origineel wervingsproces dat opvalt. We zoeken zowel binnen ons eigen netwerk als buiten de gebaande paden. Denk aan social media-campagnes, vacaturewebsites of advertenties in uw gemeente - we zetten alles op alles om de juiste persoon te vinden.

Stap 3: De eerste selectieronde
Wij voeren de eerste gesprekken met de beste kandidaten, zodat u niet door een stapel cv's hoeft te gaan. Overigens is de beste kandidaat niet altijd degene met de meest indrukwekkende papieren. Om de perfecte match te vinden, kijken we ook naar persoonlijkheid en competenties. Dit doen we aan de hand van grondige en kritische persoonlijke gesprekken. Daarnaast kunnen we ook assessments afnemen en referenties controleren. We doen pas een voorstel zodra we denken dat we een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Stap 4: Ontmoeting op de toekomstige werkplek
Als u geïnteresseerd bent, plannen we een selectiegesprek, bij voorkeur op uw werkplek. Op die manier kan de kandidaat ook de mogelijke toekomstige werkomgeving zien en kunnen we kijken of er een klik is. Detachering Als u alleen behoefte hebt aan tijdelijke versterking of als u eerst wilt testen of iemand echt binnen jouw organisatie past, is een detavast-constructie via Durgani Consultancy ook mogelijk. Daarnaast kunnen we een van onze eigen interim-professionals aanbieden om u te ondersteunen.

VergunningBoost

Ontdek de oplossing voor uw vergunningaanvragen

Bent u geconfronteerd met een groeiend aantal vergunningaanvragen en worstelt u met de complexiteit van verbouwingsprojecten die toestemming vereisen? Daar bovenop komt nog het tekort aan gekwalificeerd personeel, wat resulteert in een toenemende achterstand in het verwerken van vergunningsaanvragen. Maar maakt u zich geen zorgen, wij hebben de perfecte oplossing voor u: "VergunningBoost".

Bij VergunningBoost begrijpen we de uitdagingen waarmee uw organisatie wordt geconfronteerd. Daarom bieden we een innovatieve dienst aan, het verlenen van vergunningen op afstand. Met onze specialistische kennis, uitgebreide ervaring en unieke vaardigheden ondersteunen wij u op flexibele basis.

Ons team van experts staat klaar om uw organisatie te helpen bij het snel en efficiënt verwerken van vergunningsaanvragen. Of het nu gaat om bouwvergunningen, milieuvergunningen of andere soorten vergunningen, wij hebben de juiste kennis en expertise om u bij elke stap van het proces te begeleiden.

Met VergunningBoost kunt u rekenen op:

1. Specialistische kennis: Onze experts hebben diepgaande kennis van de wet- en regelgeving omtrent vergunningen. Ze begrijpen de complexiteit van verschillende projecten en kunnen u adviseren over de beste aanpak.

2. Ervaring en vaardigheden: Ons team heeft een ruime ervaring in het succesvol afhandelen van vergunningsaanvragen. Ze beschikken over de juiste vaardigheden om uw aanvragen nauwkeurig en tijdig te verwerken.

3. Flexibele ondersteuning: Wij begrijpen dat uw behoeften kunnen variëren. Daarom bieden we flexibele ondersteuning die is afgestemd op uw specifieke eisen. Of u nu tijdelijk extra capaciteit nodig heeft of langdurige assistentie wenst, wij passen ons aan uw situatie aan.

Door te kiezen voor VergunningBoost krijgt u niet alleen de juiste kennis en expertise, maar bespaart u ook kostbare tijd en middelen. U kunt zich focussen op uw kerntaken, terwijl wij zorgen voor een vlotte afhandeling van uw vergunningsaanvragen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe VergunningBoost uw organisatie kan ondersteunen bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen. Samen zorgen we ervoor dat uw projecten soepel verlopen en u geen last meer heeft van een oplopende achterstand.

Freelance

Als zelfstandig ondernemer werk je als ZZP'er aan verschillende projecten voor diverse opdrachtgevers. De vrijheid die je hebt met betrekking tot contractduur, flexibele werktijden en vakantiedagen zijn grote voordelen van het ZZP-schap. Maar als zelfstandige ben je ook voortdurend bezig met het vinden van nieuwe opdrachten. Daar kunnen wij je graag bij ondersteunen!

Als ervaren ZZP'er begrijp je de ins en outs van het ondernemerschap, daar hebben we geen uitleg voor nodig. Maar we kunnen wel een strategische sparringpartner voor je zijn. We kunnen je helpen bij het vinden van nieuwe opdrachten buiten je bestaande netwerk en je attenderen op kansen in de markt.

Voor startende ZZP'ers streven we ernaar om de zoektocht naar opdrachten en alle bijkomende aspecten te vereenvoudigen. Op die manier hoef jij je geen zorgen te maken over financiële, contractuele en juridische zaken. Daarnaast geven we advies over de mogelijkheden die er voor jou zijn in jouw markt. Omdat wij voortdurend actief zijn in het netwerk van opdrachten en projecten, kunnen we verschillende mogelijkheden aan je voorleggen. Ook tijdens je opdracht staan we klaar om je te ondersteunen waar nodig, zodat we samen kunnen bouwen aan een duurzame relatie.

Wij bieden maatwerkbegeleiding

Geef de touwtjes uit handen. Wij nemen vrijblijvend contact met je op en nemen de rest voor onze rekening